Курсове за мотокаристи и електрокаристи

меню

Курс за мотокари и електрокари - повече информация

1. Курсовете за мотокаристи и електрокаристи се провеждат в гр. Пловдив, като при наличие на повече от 1 кандидат в предприятие, може да се проведе и в съответното друго населено място.
Курсовете се отнасят за следните машини:
I група нископовдигачи - с кормилно или лостово управление, със седящ или стоящ водач, или ръчноводими с придружаващ водач, и платформи.
II група високоповдигачи - мотокари и електрокари с подемност до 10 тона с общо предназначение.

2. Такси:
Всички такси са по договаряне.
Възможности за отстъпка при по-голям брой кандидат-курсисти.
Цените на курсове и обучение за мотокаристи и електрокаристи, както и отстъпките, зависят от различни фактори. За конкретни цени, възможности за отстъпки, текущо провеждани курсове, в които можете да се запишете, можете да се обадите на нашия телефон, посочен в КОНТАКТ. Там можете да отправите и запитване чрез форма за обратна връзка.

3. Курсове се организират и провеждат почти по всяко време и записването може да стане почти по всяко време, като конкретна информация за това може да се получи едва след разговор или среща поради гъвкавостта на периодите и продължителността на курсовете и занятията.

4. Продължителността на курсовете за електрокаристи и мотокаристи е около 10 дни до 2 седмици. Времената на занятия и кормуване се договарят конкретно за всеки курс и по възможност с курсистите, съобразено с тяхната възможност за присъствие, особено когато мястото на провеждане е предприятието и е важно обучението да става без прекъсване на работния процес.

5. За кандидат-курсисти, които имат дългогодишен опит при работа с техниката, за която се провежда даден курс, е предвидена възможност за съкратено обучение.

6. За поддържане и актуализиране на придобитата правоспособност, опреснителен курс/инструктаж е необходимо да се провежда на всеки 5 години според наредба №1.

7. Курсът за водачи на мотокари и електрокари завършва с изпит по теория и практика - работа с кар. Издаваните свидетелства за правоспособност са напълно легитимни и валидни в България и в страните от ЕС.

8. Наредба №1 за правоспособност за работа с мотокари и електрокари.